Skip to main content

Over ons

Smart Outdoor Living laat mensen dagelijks genieten van hun exclusieve buitenleven.
Wie zijn wij?

Over ons

Smart Outdoor Living laat mensen dagelijks genieten van hun exclusieve buitenleven.
Wie zijn wij?

Over Smart Outdoor Living

Smart Outdoor Living is een familiebedrijf met jarenlange nationale en internationale ervaring op het gebied van bouwen en ontwikkeling van buitenverblijven. Ervaring die is doorgegeven van generatie op generatie. Momenteel runnen Eddy en zonen Michael en Bryan van Dongen het bedrijf.

Voor ons is ieder project uniek en focussen wij ons op puur maatwerk. Daarom hebben zij naast hun in-house ontwerpafdeling ook een schilder- en timmerafdeling. Doordat wij de bouw en het ontwerp volledig in eigen huis heeft leveren zij altijd op tijd met een uitstekende kwaliteit.

Bij Smart Outdoor Living geloven we dat het creëeren van een unieke plek thuis ervoor zorgt dat je de tuin op zo’n unieke manier kunt ervaren met vrienden en familie als dit bedoeld is. Een buitenverblijf is niet alleen een plek waar je kunt relaxen, maar een heerlijke plek om te genieten en tot rust te komen.

Beloftes

Bij Smart Outdoor Living geloven we dat het creëeren van een unieke plek thuis ervoor zorgt dat je de tuin op zo’n unieke manier kunt ervaren met vrienden en familie als dit bedoeld is. U kunt er dan ook vanuit gaan dat als wij u welkom hebben mogen heten in de showroom en samen met uw de passende setting hebben gekozen. Wij er alles aan doen om u zorgeloos te helpen deze heerlijke omgeving te creëren.
Kapschuur-De-Hofstee-XXL-diepte-5000mm-1

Ervaring

Smart Outdoor Living heeft jarenlange nationale en internationale ervaring op het gebied van stand- en interieurbouw. Ervaring die is doorgegeven van generatie op generatie. Momenteel runnen Eddy en zonen Michael en Bryan van Dongen het bedrijf met een enthousiast team dat het vak zeer goed verstaat.

Werken bij

Ben jij op zoek naar een nieuwe baan en lijkt het werken aan unieke projecten voor onze opdrachtgevers jou wel wat? Stuur dan gerust een open sollicitatie naar info@smartoutdoorliving.nl
Buitenverblijf

Smart Outdoor Living brochure

Ontdek wat een buitenverblijf van Smart Outdoor Living voor u kan betekenen. Onze brochure staat vol met inspiratie en ideeën voor een exclusief buitenleven.

Brochure aanvragen