Skip to main content

Over ons

Smart Outdoor Living laat mensen dagelijks genieten van hun exclusieve buitenleven.
Wie zijn wij?

Over ons

Smart Outdoor Living laat mensen dagelijks genieten van hun exclusieve buitenleven.
Wie zijn wij?

Over Smart Outdoor Living

Smart Outdoor Living is een familiebedrijf dat zich kenmerkt door jarenlange nationale en internationale ervaring in het bouwen en ontwikkelen van buitenverblijven. Deze expertise is van generatie op generatie doorgegeven. Aan het roer van het bedrijf staan op dit moment Eddy en zijn zonen Michael en Bryan van Dongen.

Bij ons wordt elk project als uniek beschouwd, waarbij we ons focussen op puur maatwerk. Daarom beschikken we niet alleen over een in-house ontwerpafdeling, maar ook over gespecialiseerde schilder- en timmerafdelingen. Doordat we het ontwerp en de bouw volledig in eigen beheer hebben, kunnen we altijd op tijd leveren, mét een uitstekende kwaliteit.

Bij Smart Outdoor Living geloven we dat het creëren van een unieke plek in de tuin een manier is om thuis op een bijzondere manier te genieten, precies zoals het bedoeld is – samen met vrienden en familie. Een buitenverblijf is meer dan een plek om te ontspannen; het is een heerlijke plek om van te genieten en waar u volledig tot rust kunt komen.

Beloftes

Bij Smart Outdoor Living geloven we dat het creëren van een unieke plek bij u thuis ervoor zorgt dat u de tuin op een bijzondere manier kunt ervaren, precies zoals bedoeld, samen met vrienden en familie. U kunt erop vertrouwen dat, zodra wij u hebben mogen verwelkomen in onze showroom en samen met u de ideale setting hebben gekozen, wij alles in het werk zullen stellen om u zorgeloos te helpen bij het creëren van deze heerlijke omgeving.
Kapschuur-De-Hofstee-XXL-diepte-5000mm-1

Ervaring

Smart Outdoor Living heeft jarenlange nationale en internationale ervaring op het gebied van timmerwerk en de bouw van buitenverblijven. Deze expertise is van generatie op generatie doorgegeven. Momenteel leiden Eddy en zijn zonen Michael en Bryan van Dongen het bedrijf, bijgestaan door een enthousiast team dat uitstekend thuis is in het vak.

Werken bij

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en spreekt het werken aan unieke projecten voor onze opdrachtgevers je aan? Aarzel dan niet om een open sollicitatie te sturen naar info@smartoutdoorliving.nl.
Buitenverblijf

Smart Outdoor Living brochure

Ontdek wat een buitenverblijf van Smart Outdoor Living voor u kan betekenen. Onze brochure staat vol met inspiratie en ideeën voor een exclusief buitenleven.

Brochure aanvragen